КИЇВ – ЛУЦЬК

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом київлуцьк

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Інформація про маршрут поїзда Київ-Пасажирський-Луцьк

Для придбання залізничних квитків на поїзд із Київ-Пасажирський до Луцька через веб-сайт AnyTrain, вам спершу потрібно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви відвідуєте сайт з метою дізнатися актуальний розклад поїздів між Київ-Пасажирським та Луцьком, варто пам'ятати, що розклад регулярно змінюється, тому ми рекомендуємо перевіряти наявність доступних поїздів.

Відстань між станціями Луцьк та Київ-Пасажирський складає 470 км. Пасажири мають можливість вибрати один з двох курсуючих поїздів:

Поїзд №756П

  • Час у дорозі: 5 годин 48 хвилин
  • Час відправлення: 15:22

Поїзд №098Л

  • Час у дорозі: 8 годин 2 хвилини
  • Час відправлення: 21:33

Залізничні квитки Київ-Пасажирський-Луцьк

AnyTrain пропонує послугу покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Київ-Пасажирський-Луцьк за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний в касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадки. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (за необхідності обмінюється на квиток на вокзалі) і квитки, які потрібно обміняти в касі на вокзалі.

Для покупки онлайн квитка на поїзд Київ-Пасажирський-Луцьк на сайті AnyTrain, почніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Києвом і Луцьком, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на поїзд Київ-Пасажирський-Луцьк?

Вартість квитка на поїзд Київ-Пасажирський-Луцьк визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату і пункти відправлення та прибуття, щоб отримати варіанти проїзду. Оберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагону, місця і додаткові послуги.

Покупку квитків Київ-Пасажирський-Луцьк можна здійснити за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. З QR-кодом його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Київ-Пасажирський-Луцьк

Бронювання квитків на поїзд Київ-Пасажирський-Луцьк доступно за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Поблизу дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Розклад поїздів Київ-Пасажирський-Луцьк

Дізнайтеся розклад поїздів Київ-Пасажирський-Луцьк на сайті AnyTrain. Оберіть дату і напрямок, а також клас вагону. Наші варіанти включають пасажирські і приміські поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity та Intercity+. Оберіть найбільш зручний і підходящий для вас варіант

Підтримка