ВІННИЦЯ – ЛЬВІВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом вінницяльвів

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
203
02:08
08:27
143
04:16
10:30
255
18:57
01:15

Розклад Поїздів Вінниця - Львів

У нашому розкладі поїздів Вінниця - Львів наразі представлено 5 потягів, проте не лише кількість робить цей маршрут привабливим. Середній час в дорозі становить 6 годин і 12 хвилин, а зупинок по дорозі всього 6. Найпопулярніші станції зупинок цього маршруту включають Хмельницький, Тернопіль-Пасажирський, Красне, Злочів, Підволочиськ - і наш сайт надає повний графік їх руху.

Найбільш зручні часи відправлення та прибуття:

Найраніші відправлення з Вінниці о 01:42, а найпізніше - о 02:03. Поїзди прибувають до Львова відповідно о 08:07 та 08:35 за місцевим часом. Різноманіття рейсів в розкладі свідчить про популярність цього маршруту серед пасажирів, а розклад дозволяє подорожувати вночі, вранці, днем та ввечері.

Інформація про маршрут поїзда Вінниця-Львів:

  • Відстань: 406 км.
  • Найшвидший поїзд №705К - 4 години 47 хвилин.
  • Найповільніший поїзд №055К - 7 годин 7 хвилин.
  • Всього 16 поїздів між Вінницею і Львовом.
  • Перший рейс о 00:09, останній о 22:58.

Залізничні квитки Вінниця-Львів

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете купити квиток Вінниця-Львів за найвигіднішою ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Купівля квитків онлайн дозволяє заощадити час та уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі поїзди дають можливість електронної посадки. Існує три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (при необхідності обміняти на квиток на вокзалі) та квитки, які потрібно обміняти в касі на вокзалі.

Скільки коштує квиток на поїзд Вінниця-Львів?

Вартість квитка на поїзд Вінниця-Львів визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та пункти відправлення та прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть найкращий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги. Ціна на квиток на поїзди від Вінниця до Львів в середньому  525₴. Однак ціна змінюється залежно від того, коли Ви купуєте квиток. Час від часу можна знайти їх за ціною 160₴.

Покупку квитків Вінниця-Львів можна здійснити за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде надіслано на вашу електронну пошту. За наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Вінниця-Львів

Бронювання квитків на поїзд Вінниця-Львів доступне за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежена.

Розклад руху поїздів Вінниця-Львів

Дізнайтесь розклад поїздів Вінниця-Львів AnyTrain. Виберіть дату та напрямок та клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкісні поїзди InterCity та Intercity+. Виберіть найбільш зручний і підходящий вам варіант.

Переїзд в межах Вінниці

Поїзд Вінниця - Кам'янець-Подільський

Поїзд Вінниця - Жмеринка

Поїзд Вінниця - Вапнярка

Популярні маршрути з Вінниці

Поїзд Вінниця - Хуст

Поїзд Вінниця - Запоріжжя

Поїзд Вінниця - Чернівці

Поїзд Вінниця - Тернопіль

Поїзд Вінниця - Івано-Франківськ

Поїзд Вінниця - Луцьк

Поїзд Вінниця - Мукачево

Поїзд Київ - Суми

Поїзд Вінниця - Одеса 

Основні маршрути до Львова

Поїзд Київ-Львів

Поїзд Запоріжжя - Львів

Поїзд Тернопіль – Львів

Поїзд Суми - Львів

Поїзд Одеса – Львів

Поїзд Чернівці – Львів

Поїзд Біла Церква - Львів

Поїзд Кропивницький - Львів

Поїзд Полтава – Львів

 

Підтримка