Купити залізничні квитки на поїзд онлайн

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Квитки на поїзди від AnyTrain

Один із найнадійніших способів дістатися до місця призначення – це залізниця. На жаль, автобусні перевізники в Україні не завжди надійні, адже розклад руху може раптово змінитися. Якщо ж автобус відповідає всім європейським стандартам, то зазвичай квиток на нього коштує досить дорого. Саме тому подорож поїздом залишається чи не найліпшим варіантом для поїздки з одного куточку країни в інший. А з сервісом AnyTrain можна швидко придбати квиток у потрібному напрямку, не виходячи з дому.

AnyTrain – купуйте квитки на поїзд вигідно

Шукали надійний сервіс із продажу квитків? AnyTrain до ваших послуг. Тут ви зможете придбати квитки на поїзди Укрзалізниці. У порівнянні зі звичайною вокзальною касою, сервіс має багато переваг.

Чому варто придбати квитки через сайт AnyTrain:

  • Зручність. Ви можете придбати документ в будь-який зручний час, не встаючи з дивану. Сервіс має злагоджену роботу і працює цілодобово, без святкових і вихідних днів.
  • Швидкість. Вам не доведеться довго стояти у черзі та пояснювати касиру, який квиток і куди вам потрібен. На сервісі є безліч квитків на всі доступні маршрути Укрзалізниці. Придбати їх можна за декілька хвилин.
  • Надійність. На сайті міститься тільки перевірена інформація про ціни та рейси. Ви точно знатимете час відправлення потягу та години його прибуття у кінцевий пункт призначення.
  • Простота. Інтуїтивна навігація сервісу дозволяє замовити і оплатити квиток за допомогою нескладних кроків. На сайті є додаткові підказки.
  • Доступність. AnyTrain надає всю необхідну для пасажирів інформацію. В тому числі нюанси придбання та повернення квитків, а також правила подорожування залізницею.

Сервіс AnyTrain – це найкращий варіант для планування та здійснення поїздки, який дозволяє швидко придбати документи для проїзду. Кваліфікована служба підтримки надасть всю необхідну для вас інформацію та відповість на питання.

Різновиди залізничних документів

В Україні можна придбати три різновиди посадкових документів. Перший тип – це проїзний встановленого державою зразка. Це звичний для нас паперовий квиток, який продається виключно у касах залізничного вокзалу. Один із його недоліків – він легко може загубитися в найбільш відповідальний момент часу і ви не зможете сісти на поїзд. Другий тип – це бланк замовлення. З його допомогою можна замовити квиток на рейси до країн СНД, на додатковий рейс або регіональний 800-ї нумерації. Цей бланк ви отримуєте при оплаті онлайн. Варто зауважити, що він не дає право сісти у потяг, тому перед посадкою обов’язково обміняйте його на білет у касі вокзалу.

Третій різновид – це електронний квиток. Він є повноцінним проїзним документом, який дає право на посадку. Ви можете показати його провіднику біля потягу, аби він відсканував QR-код з екрану гаджета. Також можна роздрукувати квиток у касі, якщо ви відаєте перевагу класичному варіанту.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! При купівлі квитка через інтернет обов’язково перевірте його тип. Зробіть це до того, як будете йти на посадку. Це допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів під час поїздки.

Переваги електронного квитка на поїзд

Цифровий квиток – це повноцінний документ, який дає вам право на посадку. Він відповідає всім нормам законодавства України. До того ж такий документ має свої переваги:

  • можливість показати документ у вигляді роздруківки, або ж у електронному варіанті;
  • наявність всієї необхідної інформації для здійснення поїздки;
  • його складно загубити і легко відновити копію документа, скориставшись електронною поштою;
  • документ можна придбати і повернути у такому ж порядку, як і друкований екземпляр.

Це лише деякі з переваг користування цифровим форматом квитка. До того ж придбання квитка онлайн – це можливість заощадити свої кошти.

Що впливає на вартість квитка на поїзд?

Вартість проїзного документу формується в залежності від певних чинників. Серед них:

  • Календарний період, в Україні їх 13.
  • День тижня. Найдешевші квитки можна придбати на понеділок, вівторок та середу. Це зумовлено тим, що в будні пасажирів не так багато. Найдорожчі дні – п’ятниця та неділя.
  • Клас поїзда та тип вагону. Придбати дешеві квитки можна на місця у плацкарті. У фірмових поїздах та Інтерсіті вартість буде значно вищою
  • Час до відправки. Ви можете замовити квиток наперед, заощадивши на вартості.
  • Категорія проїзного. Деякі громадяни держави мають право на пільговий проїзд. До них належать діти та студенти.

Отже, щоб заощадити кошти, потрібно лише підібрати оптимальний маршрут та час відправлення.

Де придбати квитки залізничного транспорту Укрзалізниці онлайн

Сервіс AnyTrain до ваших послуг. Для того, щоб знайти квиток, потрібно ввести початковий та кінцевий пункт призначення. Це можна зробити на головній сторінці. Також вам необхідно вказати дату на яку планується поїздка. Далі зі списку запропонованих рейсів, оберіть той, що вам підходить. Після оформлення та оплати, квиток прийде на вашу електронну пошту.

Підтримка