ХАРКІВ – ОДЕСА

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом харківодеса

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
59
18:47
13:04

Розклад руху поїздів «Харків-Одеса» 2022

Залізничне сполучення «Харків-Одеса» є досить протяжним та охоплює 765 км відстані. Цим маршрутом з'єднуються одразу кілька українських регіонів, завдяки чому він є дуже затребуваним.

Активно розвинені автобусні перевезення, але найбільш практичним варіантом подорожі з однієї точки до іншої залишається залізничне сполучення. Незважаючи на те, що дорога займає не менше 11 годин, рейси відбувається вночі, через що поїздка виходить досить легкою та необтяжливою.

Розклад поїздів «Харків-Одеса» включає дві пари поїздів, з яких один курсує на щоденній основі, а другий – через день. Розглянемо їх докладніше:

  • Вечірній поїзд 007ОШ «Харків-Одеса» із фірмовою назвою «Пальміра». Він ходить щодня, вирушає з Харкова о 21:43 та через 11 з половиною годин, а точніше о 09:19 прибуває до міста-героя Одеси. У складі вагони класу «люкс» та «купе».
  • Денний поїзд 090Д "Лисичанськ-Одеса" відправляється з Харкова о 22:46. Дорогою склад проводить близько 13 годин і прибуває до пункту призначення об 11:50. У поїзді є плацкартні, купейні та люксові вагони.

Варто зауважити, що це не остаточний і не вичерпний список рейсів, оскільки до туристичного сезону додається кілька сезонних складів. Також є можливість дістатися з Харкова до Одеси з пересадкою в Києві,Лозовій. Тривалість поїздки буде дещо вищою і становитиме в середньому 17 годин, але це може бути чудова альтернатива для людей, яким потрібно терміново дістатися з однієї точки до іншої.

Ціни на квитки на поїзд «Харків-Одеса»

Вартість проїзду залізничним транспортом, який охоплює на «Харків-Одеса» поїзд розклад за цим маршрутом, не можна назвати високою. Проте цілком природно, що є значний ціновий діапазон. Розглянемо найдешевші та найдорожчі квитки:

  • Найдешевше можна дістатися в плацкартному вагоні поїзда 090Д «Лисичанськ-Одеса». Ціна одного місця тут становить від 230 грн за умови, що білизна включена у вартість;
  • Найдорожче коштуватиме місце у вагоні класу «люкс» поїзда 007ОШ «Харків-Одеса». Воно коштує від 1650 грн залежно від дня тижня та календарного періоду.

Таким чином, ви можете організувати поїздку з належним рівнем комфорту, яка буде необтяжливою для вашого бюджету.

Скільки їхати поїздом від Харкова до Одеси?

Найшвидша подорож між двома містами займає 11 з половиною годин часу. Для порівняння – автомобільним транспортом можна подолати відстань від Харкова до Одеси в середньому за 10,5 годин.

Найдовшою буде поїзда з пересадкою на вокзалі Київ-Пасажирський, оскільки вона займе приблизно 15-19 годин. Однак можливість поїздки зберігається завжди, і ця новина не може не тішити.

Як купити дешевий залізничний квиток «Харків-Одеса»?

Якщо ви хочете організувати поїздку, але при цьому не переплатити – скористайтеся сервісом продажу квитків Тут на вас чекають приємні за розміром комісії на покупку квитків УЗ, а також можливість здійснити покупку з максимальним комфортом.

Подорожі поїздами УЗ разом із сервісом AnyTrain – це просто та зручно з мінімальними витратами сил, нервів та часу. То чому б не розпочати готувати поїздку вже сьогодні?

Підтримка