КИЇВ – ДНІПРО

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом київдніпро

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
132
09:57
18:26

Інформація про маршрут поїзда Київ-Пасажирський - Дніпро-Головний

Якщо ви маєте намір придбати онлайн квиток на поїзд Київ-Пасажирський - Дніпро-Головний на веб-сайті AnyTrain, перш за все, вам потрібно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви завітали на сайт, щоб дізнатися розклад руху поїздів між Києвом-Пасажирським та Дніпром-Головним, ми хотіли б нагадати, що він періодично змінюється, тому рекомендуємо вам перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями становить 547 км, і найшвидший поїзд №732 подолає її за 6 годин і 30 хвилин. Найповільніший поїзд - №130 - подорожує цей маршрут протягом 8 годин і 35 хвилини. Всього курсує 3 поїзда, які з'єднують Київ-Пасажирський та Дніпро-Головний. Зараз найраніший поїзд №732 відправляється о 07:13. Найпізніший - №080К - о 23:05 годині.

Продаж квитків на поїзд Київ-Пасажирський - Дніпро-Головний відкривається за 45 днів. Чим раніше ви вирішите придбати квиток на поїзд, тим більше у вас шансів обрати найкращі місця. Чим ближче до дати відправлення, тим менше залишилося вільних місць.

Залізничні квитки Київ - Дніпро на AnyTrain

Сервіс AnyTrain пропонує послугу придбання залізничних квитків онлайн: ви можете придбати залізничний квиток Київ - Дніпро з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету, за низькою ціною. Електронний залізничний квиток по багатьом маршрутам є основою для посадки без класичного паперового квитка, який придбаний у залізничній касі. Таким чином, придбання залізничного квитка онлайн - це дешевше та зручніше, оскільки вам не доведеться їхати на вокзал та стояти в черзі.

Проте, не на всі поїзди передбачена посадка за електронним квитком. Існують три види квитків: залізничний квиток з QR-кодом (його не обов'язково друкувати); квитки з кодом бронювання: код бронювання потрібно обміняти на квиток у автоматизованій касі на вокзалі за 35 хвилин до відправлення поїзда; квитки, які необхідно обмінювати на залізничному вокзалі - в цьому випадку ви можете забронювати та оплатити квитки на поїзд, який курсує по маршруту Київ - Дніпро, онлайн і обміняти роздрукований електронний квиток на класичний паперовий квиток у залізничній касі без черги.

Вартість квитка на поїзд Київ - Дніпро

Щоб дізнатися вартість залізничного квитка із Києва до Дніпра за допомогою сервісу AnyTrain, вам необхідно вказати дату, пункт відправлення та прибуття. Система автоматично знайде інформацію з Укрзалізниці про всі можливі варіанти проїзду та покаже їх, від найбільш дешевого до найбільш дорогого. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви зможете обрати найзручніший для вас за ціною та часом відправлення та прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше). Вартість квитка на поїзд до Дніпра з Києва відобразиться нижче.

Як купити залізничні квитки Дніпро - Київ?

Для придбання залізничних квитків Київ - Дніпро на сервісі AnyTrain вам знадобиться лише кілька хвилин. Ми пропонуємо вам в зручний для вас час дізнатися вартість проїзду, розклад руху поїздів у відповідності до бажаного напрямку на потрібну дату, час відправлення та прибуття, наявність вільних місць, вибір класів вагонів та обрати станцію відправлення та прибуття.

Замовити або придбати квитки на поїзд Київ - Дніпро онлайн можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard через Приват24 (інтернет-банкінг). Після здійснення оплати електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. Якщо в документі вказано, що він є підставою для проїзду та містить QR-код, його достатньо просто роздрукувати або зберегти на телефоні чи іншому зручному гаджеті та пред'явити перед посадкою. Якщо ні - обміняти в касі вокзалу без черги.

Розклад поїздів Київ - Дніпро

Наш розклад включає такі поїзди: пасажирські поїзди, електрички (приміські поїзди), експреси, поїзди Hyundai, швидкі поїзди Intercity та Intercity+. Графік руху поїздів дозволяє пасажирам вирушати в подорож вранці, вдень і вночі. При виборі залізничного квитка звертайте увагу на відстань маршруту поїзда Київ - Дніпро та час у дорозі для комфортної подорожі.

 

Підтримка