ЛЬВІВ – КИЇВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом львівкиїв

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
256
02:45
13:01
45
17:19
02:59
141
17:38
03:22
144
17:38
03:22
15
19:05
02:01
202
22:30
05:32

Інформація про маршрут поїзда Львів - Київ

Для придбання залізничного квитка Львів-Київ-Пасажирський онлайн на AnyTrain, передусім потрібно уточнити дату подорожі. Якщо ви зайшли на сайт з метою дізнатися розклад поїздів Львів і Київ-Пасажирський, нагадуємо, що він періодично змінюється, тому радимо перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями - 575 км, і найшвидший поїзд №744 подолає її за 5 годин 50 хвилин. Найповільніший поїзд - №132 подолає цей маршрут за 15 годин 22 хвилини. Всього курсує: 25 поїздів, які прямують між Львовом і Києвом. Зараз найраніший поїзд №008 відправляється о 00:15. Найпізніший - №92 о 23:10.

Продаж квитків на поїзд Львів-Київ відкривається за 45 днів. Чим раніше ви вирішите придбати квиток на поїзд, тим більше у вас шансів вибрати найкращі місця. Чим ближче до дати відправлення, тим менше вільних місць.

Залізничні квитки Львів - Київ

AnyTrain пропонує сервіс онлайн-покупки залізничних квитків. Ви можете замовити квиток Львів - Київ за вигідною ціною з будь-якого місця з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, який придбали б у касі. Онлайн-покупка квитків дозволяє економити час та уникнути черг на вокзалі. Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадочного талона. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друк необов'язковий), з кодом замовлення (при потребі обміняти на квиток на вокзалі) і квитки, які слід обміняти у касі на вокзалі. Для покупки онлайн-квитка на поїзд Львів - Київ на сайті AnyTrain, розпочніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Львовом та Києвом, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на поїзд Львів - Київ?

Вартість квитка на поїзд Харків-Київ визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та пункти відправлення та прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги. Система автоматично знайде інформацію з "Укрзалізниці" про всі можливі варіанти проїзду та покаже вам їх - від найдешевшого залізничного квитка до найдорожчого. Купити залізничний квиток Львів - Київ можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Львів - Київ

Можливість бронювання квитків на поїзд Львів - Київ доступна за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмеженою.

Розклад поїздів Львів - Київ

Дізнайтеся розклад поїздів Львів - Київ на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та пригородні поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity та Intercity+. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви можете вибрати найзручніший для вас за ціною та часом відправлення та прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше). Вартість квитка на поїзд Київ-Пасажирський з Львова відобразиться нижче.

Підтримка