ОДЕСА – ЛЬВІВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом одесальвів

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Маршрут поїзда Одеса-Головна - Львів

Для того щоб придбати онлайн залізничний квиток на поїзд Одеса-Головна - Львів на сайті AnyTrain, вам потрібно спочатку визначити дату подорожі. Якщо ви зайшли на сайт лише для того, щоб дізнатися розклад руху поїздів Одеса-Головна - Львів, ми хотіли б нагадати вам, що він періодично змінюється, тому радимо перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями становить 747 км, і найшвидший поїзд №012 подолає її за 10 годин 38 хвилин. Найповільніший поїзд - №238 пройде за 12 годин 11 хвилин. Всього курсує 4 поїзда, які з'єднують Одеса-Головна і Львів. Зараз найраніший поїзд №038 вирушає о 14:26. Найпізніший - №012 о 21:01.

Продаж квитків на поїзд Одеса-Головна - Львів відкривається за 45 днів. Чим раніше ви вирішите придбати квиток на поїзд, тим більше шансів у вас вибрати найкращі місця. Чим ближче до дати відправлення, тим менше вільних місць.

Залізничні квитки Одеса-Головна - Львів

AnyTrain пропонує сервіс онлайн-покупки залізничних квитків. Ви можете замовити квиток Одеса-Головна - Львів за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час та уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронної посадки. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друкування не обов'язкове), з кодом замовлення (при необхідності обміну на квиток на вокзалі) та квитки, які потрібно обмінювати у касі на вокзалі.

Для покупки онлайн квитка на поїзд Одеса-Головна - Львів на сайті AnyTrain, почніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Одесою та Львовом, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на поїзд Одеса-Головна - Львів?

Вартість квитка на поїзд Одеса-Головна - Львів визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та станції відправлення та прибуття, щоб отримати варіанти проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги. Система автоматично знайде інформацію з "Укрзалізниці" про всі можливі варіанти проїзду та покаже вам їх - від найдешевшого квитка до найдорожчого. Купити квиток Одеса-Головна - Львів можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Одеса-Головна - Львів

Бронювання квитків на поїзд Одеса-Головна - Львів доступне за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. З часом відправлення кількість вільних місць буде обмежена.

Розклад поїздів Одеса-Головна - Львів

Дізнайтеся розклад поїздів Одеса-Головна - Львів на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity та Intercity+. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви зможете вибрати найбільш зручний за ціною та часом відправлення та прибуття. Ви зможете обрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше).

Підтримка