ЗАПОРІЖЖЯ – КОВЕЛЬ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом запоріжжяковель

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Інформація про маршрут поїзда Запоріжжя-1 - Ковель

Для купівлі залізничних квитків на поїзд Запоріжжя-1 - Ковель, через веб-сайт AnyTrain, вам в першу чергу потрібно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви відвідуєте сайт, щоб дізнатися актуальний розклад поїздів між містом Запоріжжя та Ковель, варто пам'ятати, що розклад регулярно змінюється, тому ми рекомендуємо перевіряти наявність доступних поїздів.

Відстань між станціями становить 961 км. Всього курсує 1 поїзд, які з'єднують станції Запоріжжя та Ковель. Поїзд номер 88 вирушає зі станції Запоріжжя-1 о 16.30 і прибуває на кінцеву станцію о 13.40. Загалом поїзд у дорозі перебуває 21 годину 10 хвилин.

Основні станції: Дніпро-Головний, Ім. Тараса Шевченка, Козятин - Пас., Луцьк

Залізничні квитки Запоріжжя-1 - Ковель

AnyTrain пропонує сервіс купівлі залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Запоріжжя - Ковель за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Купівля квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі. 

Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронної посадки. Існує три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (за необхідності обміняти на квиток на вокзалі) і квитки, які потрібно обміняти в касі на вокзалі. 

Для купівлі онлайн квитка на поїзд Запоріжжя - Ковель на сайті AnyTrain, почніть з уточнення дати поїздки. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між містом Запоріжжя та Ковель, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою. 

Скільки коштує квиток на поїзд Запоріжжя-1 - Ковель? 

Вартість квитка на поїзд Запоріжжя - Ковель визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату і пункти відправлення та прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця і додаткові послуги. 

Покупку квитків Запоріжжя - Ковель можна здійснити за допомогою банківської карти Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде надіслано на вашу електронну пошту. За наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої. 

Бронювання квитків Запоріжжя-1 - Ковель

На період воєнного стану бронювання квитків на поїзд Запоріжжя - Ковель доступне за 20 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежена. 

Розклад поїздів Запоріжжя-1 - Ковель

Дізнайтеся розклад поїздів Запоріжжя - Ковель на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкісні поїзди InterCity і Intercity+. Виберіть найзручніший і найвідповідніший вам варіант.

Підтримка