Запуск нових залізничних маршрутів і додаткових поїздів

Запуск нових залізничних маршрутів і додаткових поїздів

12.02.2024

Нові додаткові рейси - це не просто перевезення з однієї точки в іншу. Це можливість побачити більше та зробити вашу подорож ще більш захопливою та більш комфортною. AnyTrain представляє нові рейси, які з'єднують різні міста України.

АТ "Укрзалізниця" призначає низку додаткових поїздів: маршрут, що з'єднує Харків і Дніпро, і поїзди в напрямку Львова зі столиці та між Ворохтою, Львовом, Івано-Франківськом і Коломиєю. 

Київ - Рахів 

Новий додатковий поїзд №255/256 Київ - Рахів: курсуватиме з Києва з 23 лютого через день, вирушатиме о 14:59 і прибуватиме до Рахова о 7:50. Із Рахова поїзд відправлятиметься з 22 лютого о 19:37 і прибуватиме до Києва о 13:01. 

Ворохта-Львів

Призначено додатковий поїзд №810/809 Ворохта - Львів на 9 лютого. У цю дату поїзд відправлятиметься з Ворохти о 16:29 і прибуватиме до Львова о 20:31. 

10 та 11 лютого поїзд №810/809 Львів - Ворохта відправлятиметься зі Львова о 8:37 та прибуватиме до Ворохти о 13:03, а у зворотному напрямку, з Ворохти, відправлятиметься о 16:29 та прибуватиме до Львова о 20:31.

Львів-Коломия 

12 лютого поїзд №810/809 курсуватиме у сполученні Львів - Коломия. Він відправлятиметься зі Львова о 8:37, прибуватиме до Івано-Франківська о 10:50 та до Коломиї об 11:44. 

Харків-Дніпро

Новий поїзд, який отримає номер 295/296, з'єднає Харків і Дніпро та надасть нічну альтернативу подорожі між двома найбільшими містами сходу нашої країни. 

Поїзд відправлятиметься з Харкова по парних числах о 23:40 і прибуватиме до Дніпра о 05:05 ранку наступного дня. У зворотному напрямку, з Дніпра, поїзд відправлятиметься по непарних теж о 23:40 і прибуватиме до Харкова о 05:05 наступного дня. 

Зупинки передбачені на станціях Мерефа, Лихачове, Лозова, Павлоград, Синельникове-2. У складі поїзда вагони категорії плацкарт, купе, люкс. 

У перший рейс поїзд вирушить 2 березня з Харкова і 3 березня - з Дніпра. 

Квитки на поїзд будуть традиційно, на час військового положення, доступні за 20 діб до відправлення. Придбати квитки можна буде через сервіс купівлі залізничних квитків онлайн Any Train. Приємних подорожей!

Читати російською

Новини сервісу покупки залізничних квитків онлайн

Новини

Подорож по Україні: авто чи поїзд?

Подорож по Україні: авто чи поїзд?

Подорожуйте Україною на авто або потязі? Важливі фактори вибору транспорту. Географічний діапазон, розклад, багаж, подорож з дітьми. ...читати далі

 З якої колії відправляється потяг - як дізнатися

З якої колії відправляється потяг - як дізнатися

Для кожного, хто планує подорож залізницею, важливо знати, з якої саме колії відправляється його потяг. Особливо критично це може бути на великих вокзалах, де колій багато, а часу на пошук потрібної — обмежено. Ось кілька надійних способів, які допоможуть вам без зайвих зусиль з'ясувати потрібну інформацію. ...читати далі

Рахів-гуцульський Париж в Карпатах - що подивитися?

Рахів-гуцульський Париж в Карпатах - що подивитися?

Відпочинок в Карпатах. Рахів - високогірна столиця гуцулів. Центр Європи. Гірські стежки. Музеї, заповідники. Пам’ятки архітектури. Традиційні фестивалі. ...читати далі