ЖМЕРИНКА – КИЇВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом жмеринкакиїв

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Інформація про маршрут поїзда Жмеринка - Київ

Якщо ви збираєтеся купити онлайн квиток на поїзд Жмеринка - Київ на сайті AnyTrain, перш за все, вам потрібно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви зайшли на сайт, щоб дізнатися розклад поїздів між станціями Жмеринка - Київ, ми хотіли б нагадати, що він періодично змінюється, тому рекомендуємо вам перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями Жмеринка і Київ становить 323 кілометри. Всього курсують 4 поїзди, які з'єднують Жмеринку і Київ. Найшвидший поїзд, номер 772, долає цю відстань за 3 години 48 хвилин. У той час як трохи повільнішому поїзду, номер 234, на це потрібно 4 години 17 хвилин. 

Продаж квитків на поїзд Жмеринка - Київ відкривається за 45 днів. Що раніше ви вирішите придбати квиток на поїзд, то більше у вас шансів вибрати найкращі місця. Чим ближче до дати відправлення, тим менше вільних місць.

Залізничні квитки Жмеринка - Київ на AnyTrain

Сервіс AnyTrain пропонує послугу придбання залізничних квитків онлайн: ви можете купити квиток Жмеринка - Київ з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету, за низькою ціною. Електронний залізничний квиток за багатьма маршрутами є підставою для посадки без традиційного паперового квитка, придбаного в залізничній касі. Таким чином, придбання залізничного квитка онлайн - це дешевше і зручніше, оскільки вам не доведеться їхати на вокзал і стояти в черзі.

Однак на всі поїзди передбачена посадка за електронним квитком. Є три види квитків: залізничний квиток із QR-кодом (його не обов'язково друкувати); квитки з кодом бронювання: код бронювання необхідно обміняти на квиток в автоматизованій касі на вокзалі за 35 хвилин до відправлення поїзда; квитки, які необхідно обмінювати на вокзалі - у цьому разі ви можете забронювати й оплатити квитки на потяг, що прямує за маршрутом Вінниця - Коростень, онлайн і обміняти роздрукований електронний квиток на касі без черги.

Скільки коштує квиток на поїзд Жмеринка - Київ?

Вартість квитка на поїзд Жмеринка - Київ визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату і пункти відправлення та прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть більш підходящий маршрут, тип вагона, місця і додаткові сервіси. Система автоматично знайде інформацію з "Укрзалізниці" про всі можливі варіанти проїзду і покаже вам їх від найдешевшого залізничного квитка до найдорожчого.

Купити залізничний квиток Жмеринка - Київ можна за допомогою банківської карти Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде надіслано на вашу електронну пошту. За наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Жмеринка - Київ

Бронювання квитків на поїзд Жмеринка - Київ доступне за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви купите квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежена.

Розклад поїзда Жмеринка - Київ

Дізнайтеся розклад поїздів Жмеринка - Київ на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкісні поїзди InterCity та Intercity+. Із запропонованих варіантів залізничних рейсів ви можете вибрати найбільш підходящий для вас за ціною і часом відправлення і прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця і додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше).

Підтримка