ЛЬВІВ – ОДЕСА

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом львіводеса

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Маршрут потяга ЛЬВІВ – ОДЕСА

Щоб придбати квиток на потяг маршруту Львів - Одеса-Головна через сайт AnyTrain, спершу вкажіть бажану дату подорожі. Зверніть увагу: якщо ви відвідали сайт для перегляду розкладу потягів між Львовом і Одесою-Головною, пам'ятайте, що розклад може змінюватися. Ми рекомендуємо періодично перевіряти актуальність інформації про доступні рейси.

Відстань між станціями складає 746 км. Найшвидший потяг на цьому маршруті, №012Л, долає цей шлях за 10 годин і 58 хвилин, а найповільніший, №236Л, витрачає 12 годин і 11 хвилин. Щодня на маршруті курсує п'ять потягів.

Що стосується часу відправлення: найраніший рейс, потяг №037Л, відправляється о 02:13, а найпізніший, потяг №012Л, відправляється о 22:20.

Щодо покупки квитків, продаж починається за 45 днів до дати відправлення. Раннє бронювання збільшує ваші шанси вибрати найкращі місця у вагоні. Зверніть увагу, що з наближенням до дати відправлення кількість доступних місць зменшується.

Залізничні квитки ЛЬВІВ – ОДЕСА

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Львів - Одеса-Головна за вигідною ціною онлайн. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі потяги надають можливість електронного посадки. Існує три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (при необхідності обміняти на квиток на вокзалі) та квитки, які потрібно обміняти у касі на вокзалі.

Для покупки онлайн квитка на потяг Львів - Одеса-Головна на сайті AnyTrain, почніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху потягів між Львовом і Одесою, пам'ятайте, що воно регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність потягів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на потяг Львів - Одеса-Головна?

Вартість квитка на потяг Львів - Одеса-Головна визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та пункти відправлення і прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги. Система автоматично знайде інформацію з «Укрзалізниці» всі можливі варіанти проїзду і покаже вам їх від найдешевшого залізничного квитка до найдорожчого.

Купити залізний квиток Львів-Одеса-Головна можна за допомогою банківської карти Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлено на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Львів - Одеса-Головна

Бронювання квитків на потяг Львів - Одеса-Головна доступне за 45 днів до поїздки. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Розклад потягів Львів - Одеса-Головна

Дізнайтеся розклад потягів Львів - Одеса-Головна на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські потяги, експреси, швидкісні потяги InterCity та Intercity+. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви можете вибрати найзручніший для вас за ціною та часом відправлення і прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше).

Підтримка