ЯРЕМЧЕ – КИЇВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом яремчекиїв

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
194
14:52
02:01
256
22:09
13:01
256
22:09
13:19
256
22:09
13:19

Маршрут поїзда Яремче-Київ-Пасажирський

Пункт відправлення: Яремче - мальовниче місто в Івано-Франківській області, відоме своїми природними красотами та курортами.

Час відправлення: (Визначено за розкладом - перший потяг №358 відправляється о 14:26, останній потяг №96 - о 20:39)

Час прибуття: (Залежить від конкретного потяга - найшвидший потяг №095 доходить до кінцевої точки за 11 годин і 28 хвилин, у той час як найповільніший, №358, займає 15 годин і 21 хвилину).

Загальний час у дорозі: (Складає від 11 годин і 28 хвилин до 15 годин і 21 хвилини, в залежності від вибраного потяга)

Умови подорожі: Потяг пропонує різні класи вагонів, в яких можна знайти різні рівні комфорту — від загальних вагонів до купе і люкс-класів з додатковими зручностями.

Додаткова інформація: Відстань між Яремче та Києвом становить 763 кілометра. Існує 5 регулярних рейсів між цими містами кожного дня. Квитки починають продаватися за 45 днів до дати відправлення. Рекомендується придбати квитки завчасно для більшого вибору місць. На протязі всього шляху пасажири можуть насолоджуватися гарними пейзажами, проходячи через мальовничі райони України.

Перед плануванням подорожі рекомендується перевірити актуальний розклад і наявність квитків на офіційному сайті AnyTrain або в мобільному додатку.

Залізничні квитки Яремче-Київ-Пасажирський

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Яремче-Київ-Пасажирський  за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі. Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадки. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (за потреби обміняти на квиток на вокзалі) і квитки, які потрібно обміняти у касі на вокзалі.

Для покупки квитка на поїзд Яремче-Київ-Пасажирський  на сайті AnyTrain, розпочніть з уточнення дати поїздки. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Яремче и Київ-Пасажирським, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

 

Скільки коштує квиток на поїзд Яремче-Київ-Пасажирський?

Вартість квитка на поїзд Яремче-Київ-Пасажирський  визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та станції відправлення і прибуття, щоб отримати варіанти проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги.

Покупку квитків Яремче-Київ-Пасажирський  можна здійснити за допомогою банківської карти Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлено на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Яремче-Київ-Пасажирський

Бронювання квитків на поїзд Яремче-Київ-Пасажирський  доступно за 45 днів до дати подорожі. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей ви матимете вибрати зручні місця. По мірі наближення до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Розклад поїздів Яремче-Київ-Пасажирський

Дізнайтеся розклад поїздів Яремче-Київ-Пасажирський на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрям, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity та Intercity+. Виберіть найзручніший і підходящий вам варіант.

Підтримка