КИЇВ – ПОЛТАВА

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом київполтава

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
15
02:22
06:31
202
05:52
09:52
712
06:45
10:04
720
23:53
03:30

Інформація про маршрут поїзда Київ-Пасажирський - Полтава Київська

Для придбання квитків на маршрут Київ-Пасажирський - Полтава Київська через сайт AnyTrain, спершу визначте дату вашої поїздки. Додатково рекомендуємо регулярно перевіряти актуальність розкладу, оскільки він може змінюватися.

Час у дорозі та розклад:

  • Відстань між станціями: 335 км
  • Найшвидший поїзд: №712П (час у дорозі — 3 години 17 хвилин)
  • Найповільніший поїзд: №150Л (час у дорозі — 4 години 52 хвилини)
  • Кількість поїздів за добу: 13

Час відправлення:

  • Найраніший поїзд: №017Л (03:11)
  • Найпізніший поїзд: №112К (22:55)

Квитки стають доступними для покупки за 45 днів до дати відправлення. Щоб обрати найкращі місця, рекомендуємо купувати квитки завчасно, адже ближче до дати відправлення кількість вільних місць зменшується.

Залізничні квитки Полтава Київ-Пасажирський - Полтава Київська

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Київ-Пасажирський - Полтава Київська за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний в касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час та уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадочного талона. Існує три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (при потребі обміняти на квиток на вокзалі) та квитки, які потрібно обміняти в касі на вокзалі. Для покупки онлайн квитка на поїзд Київ-Пасажирський - Полтава Київськай на сайті AnyTrain, розпочніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Києвом та Полтавою, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на поїзд Київ-Пасажирський - Полтава Київська?

Вартість квитка на поїзд Київ-Пасажирський - Полтава Київська визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та пункти відправлення і прибуття для отримання варіантів подорожі. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги. Система автоматично знайде інформацію з "Укрзалізниці" про всі можливі варіанти подорожі і покаже вам їх від найдешевшого жд квитка до найдорожчого. Купити залізничний квиток Київ-Пасажирський - Полтава Київська можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Київ-Пасажирський - Полтава Київська

Бронювання квитків на поїзд Київ-Пасажирський - Полтава Київська доступне за 45 днів до подорожі. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Розклад поїздів Київ-Пасажирський - Полтава Київська

Дізнайтеся розклад поїздів Київ-Пасажирський - Полтава Київська на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкісні поїзди InterCity та Intercity+. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви можете вибрати найбільш зручний з точки зору ціни та часу відправлення і прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше).

Підтримка