ХАРКІВ – КИЇВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом харківкиїв

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
725
07:18
12:29
15
14:07
20:58

Поїзд Харків-Київ

Укрзалізниця має сотні напрямків по Україні. Протягом багатьох років одним із найбільш популярних залишається маршрут Київ-Харків. До того ж він один із найбільш завантажених напрямків. Це зумовлено тим, що маршрут з’єднує між собою декілька важливих регіонів, а з кінцевих пунктів дуже зручно подорожувати далі в будь-які куточки України та країни СНД.

Залізничні квитки Харків-Київ

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Харків-Київ за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі.

Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадки. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (при потребі обміняти на квиток на вокзалі) і квитки, які потрібно обміняти у касі на вокзалі.

Для покупки онлайн квитка на поїзд Харків-Київ на сайті AnyTrain, розпочніть з уточнення дати подорожі. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Харковом і Києвом, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Дізнайтесь розклад поїзда Київ-Харків на сервісі AnyTrain

Завітавши на сайт, ви зможете знайти всю необхідну інформацію про поїзди по маршруту Харків-Київ. Тут містяться такі важливі деталі:

  • точний час відправлення та прибуття;
  • тривалість поїздки;
  • всі зупинки маршруту;
  • вартість квитків на всі поїзди у заданому напрямку.

Сервіс допоможе знайти всю необхідну інформацію для детального планування поїздки. Виберіть дату і напрямок, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські і пригородні поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity і Intercity+. З запропонованих варіантів залізничних рейсів ви можете вибрати найзручніший для вас за ціною та часом відправлення і прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця та додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше).

Розклад руху поїздів Харків-Київ

За сполучення між містами відповідають три рейси Інтерсіті та транзитні поїзди, які прямують по різним маршрутам. Такі потяги їдуть із Баку, Артемівська, Лисичанська, Констянтинівки, з Харкова та багатьох інших міст.

ВАЖЛИВО! Не всі рейси ходять щоденно. Деякі з них їдуть через день або мають періодичний маршрут. Будьте уважні, коли купуєте квиток на транзитний потяг.

Якщо вам потрібно виїхати якомога раніше, то скористайтесь поїздом 114 Д Бахмут-Львів. Поїздка на ньому займає 9 годин. Проте є швидший спосіб дістатися столиці. Для цього можна скористатися потягом Інтерсіті, який від'їжджає о 7 ранку і прибуває до Києва на годину раніше 114 потягу.

Скільки їхати поїздом від Харкова до Києва?

Прямий маршрут долає відстань у 489 км. Деякі поїзди їдуть 500-550 км, в залежності від напрямку рейсу. Для поїздки ви можете скористатися прямими швидкісними або регіональними потягами, допоможуть у цьому і транзитні поїзди. Основні пункти подорожі:

Згідно чинного розкладу, ви можете дістатися з одного міста в інше за 5 годин. Саме стільки у дорозі проводить потяг Інтерсіті. Задля комфорту пасажирів потяг має 2 класи вагонів з різним ціновим діапазоном. Досить просторі крісла допоможуть вам зручно влаштуватися під час поїздки. Валізи можна розмістити у місткому багажному відділенні, а для ручної поклажі є зручні полички у салоні. Кожне місце обладнане невеликим столиком, на якому можна поставити їжу та напої.

Для людей, які прагнуть заощадити, або ж тих, хто не любить подорожувати сидячи, є альтернатива. Ви можете придбати квиток у плацкарт або купе. Проте такий потяг їде довше. Тривалість поїздки становить близько 9 годин, а для деяких маршрутів трохи довше.

Як купити дешевий залізничний квиток Харків-Київ?

Сервіс AnyTrain допоможе вам дізнатися актуальний розклад поїзда до столиці. Крім того, ви маєте можливість одразу придбати квиток на цей напрямок. Вибір потягу, місця та оформлення документів на проїзд займає лише декілька хвилин. Після успішної оплати, ви отримуєте цифровий квиток, який дає вам право на поїздку. Він прийде на вашу електронну пошту. Перевага сервісу – можливість замовлення і придбання квитків із будь-якого зручного місця. Для цього не потрібно кудись їхати і стояти в черзі.

Скільки коштує квиток на поїзд Харків-Київ?

Вартість квитка на поїзд Харків-Київ визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату і пункти відправлення і прибуття для отримання варіантів проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця і додаткові послуги. Система автоматично знайде інформацію з "Укрзалізниці" про всі можливі варіанти проїзду і покаже їх від найдешевшого залізничного квитка до найдорожчого.

Купити залізничний квиток Харків-Київ можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard, Приват24 або WebMoney. Електронний квиток буде відправлений на вашу електронну пошту. З QR-кодом його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Харків-Київ

Бронювання квитків на поїзд Харків-Київ доступне за 45 днів до подорожі. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей вибрати зручні місця. Ближче до дати відправлення кількість вільних місць буде обмеженою.

Підтримка